0784.381.481

Fa o Rezervare Online

Program: Luni - Vineri: 09:00-20:00 Sambata : 09:00-18:00 Duminica: 09:00-14:00

Coafor Sector 1

Situat in vecinatatea cartierelor Bucurestii Noi, Pajura,Damaroaia, Baneasa si Piata Presei Libere, Perfect Beauty Salon este locul ideal pentru tine.

Perfect Beauty Salon, este un salon de infrumusetare special, un loc unde clientele noastre se pot bucura, in primul rand, de servicii de buna calitate realizate cu mult drag de catre echipa noastra, dar si de o atmosfera placuta si calda, WIFI GRATUIT, o cafea buna, de clipe de rasfat, de muzica relaxanta si mediu placut, produse de calitate, curatenie si siguranta, atentie si mult respect.

 Perfect Beauty Salon va ofera servicii profesionale de:

 

Oferim servicii de calitate cu produse profesionale (Keune, Wella, Londa, Melkior, Flormar, Ecovital si in curand  Bruno Vassari ) la preturi promotionale!

 

Situat in vecinatatea cartierelor  Bucurestii Noi, Pajura,Damaroaia, Baneasa si Piata Presei Libere, Perfect Beauty Salon este locul ideal pentru tine.

Dupa o zi extenuanta, te invitam intr-un ambient placut si armonios cu muzica de relaxare, uleiuri parfumate si masaj realizat de profesionisti, pentru ca tu sa te simti bine si sa iti incarci bateriile. Intr-un ambient placut si relaxant, alaturi de cosmeticiana noastra profesionista ai parte de momente de relaxare si de servicii profesionale!

 

Te asteptam sa ne cunoastem, sa stam de vorba, sa alegem impreuna tratamentele de care ai nevoie. Da-ne increderea ta si noi iti vom da ceea ce TU iti doresti cel mai mult: Servicii de cea mai inalta CALITATE la Preturi Promotionale!

 

La Perfect Beauty Salon primim si barbatii, ba mai mult ii facem sa se simta bine intr-un ambient cald si placut alaturi de o echipa tanara si dinamica! Hairstilistul nostru te asteapta cu cele mai noi tendinte in materie de frizuri pentru 2013! Nu ezita, contacteaza-ne!

 

Noi nu construim doar Unghii False, noi facem arta! Salonul nostru va ofera sansa de a avea unghii fabuloase la preturi promotionale.  La Perfect Beauty Salon, clientul nostru este mereu pe primul loc, asa ca, te asiguram ca vei pleca intotdeauna cu zambetul pe buze.

Vino sa ne cunosti, ofera-ne increderea ta si impreuna vom crea un model personalizat si original, special pentru tine, pentru ca TU contezi pentru noi!

 

La Perfect Beauty Salon pedichiura nu este numai un simplu serviciu, este un rasfat total.

 

Hairstilistii nostrii va asteapta cu cele mai noi tendinte in hairstyle pentru 2012-2013, cu frizuri si coafuri la moda si bineinteles cu mult drag!

 

Nu ezita, programeaza-te acum, PARUL TAU MERITA UN CADOU SPECIAL!

 

Servicii de Coafor la Preturi Promotionale!!!